Hyvinvointi


Salixtus Oy tarjoaa psyykkistä hyvinvointia tukevaa keskusteluapua. Markus Malkilla on tekniikan tohtorin ja teologian maisterin koulutus. Hän opiskelee lyhytterapiaa ja psykologiaa. Psyykkistä hyvinvointia tukevissa keskustelussa voidaan käsitellä arkisia asioita lyhytterapian tai psyykkisen valmennuksen keinoin. Keskustelussa voidaan käsitellä myös uskonnollisia kysymyksiä.

Lyhytterapeuttisen etävastaanottoajan voi tilata kalenterista. Kolmen vartin mittaisen tapaamisen hinta on 25 euroa (sisältää arvonlisäveron 24 %). Kalenteripalvelussa onnistuu tapaamisen maksaminen. Tapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti tietoteknistä etäyhteyttä käyttämällä, mutta tapaaminen voidaan järjestää vaikkapa ulkoilun merkeissä eläinavusteisesti.

Lyhytterapeuttiset tapaamiset rakentuvat interpersoonallisen terapian viitekehyksen varaan. Interpersoonalliset interventiot soveltuvat erityisesti ahdistuneisuuden ja masentuneisuuden hoitoon.

Psyykkisellä valmentamisella voidaan auttaa urheilu- ja liikuntaharrastukseen tai vaikkapa esiintymisjännitykseen tai painonhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Liikuntapsykologiassa voidaan käsitellä esimerkiksi jännityksen vaikutusta suoritustasoon pelitilanteissa tai motivaatiota harrastuksessa.

Eläinavusteisessa terapiassa tapaamisessa mukana on koira. Terapiassa voidaan käyttää Sara- tai Rodi-koiraa. Molemmat ovat ihmisrakkaita, pitkäkarvaisia collieita.

Sara on viisivuotias, ystävällinen ja rauhallinen pitkäkarvainen collie.

Rodi on kymmenkuinen, ulospäinsuuntautunut, iloinen ja kaikkia rakastava pitkäkarvainen collie. Pelkästään pennun touhuamisen ja aktiivisuuden seuraaminen saa usein hyvälle mielelle.