Hyvinvointi


Salixtus Oy tarjoaa henkistä hyvinvointia tukevaa keskusteluapua. Palvelu on muodoltaan lyhytterapiaa, jota antaa Markus Malk. Hän on koulutukseltaan teologian maisteri ja tekniikan tohtori. Hän on valmistunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa voidaan käsitellä esimerkiksi elämän arjen asioita, joihin liittyy väsymystä, ahdistusta, pelkoa, masennusta tai surua.

Lyhytterapian aloittaminen ei edellytä psykiatrista diagnoosia.  Keskusteluun voi ryhtyä matalalla kynnyksellä. Lyhytterapeuttista keskustelulla on mahdollista tukea myös urheilusuorituksiin liittyvän jännityksen käsittelemiseen tulosten parantamiseksi. Lisäksi lyhytterapeuttista työskentelystä voi olla apua painonhallinnassa.

Vakavien mielenterveyden häiriöiden hoitamiseen ratkaisukeskeinen lyhytterapia ei sovellu. Sellaisten hoitaminen edellyttää kääntymistä terveydenhuollon henkilöstön, kuten lääkärin puoleen.

Voit varata lyhytterapeuttisen etävastaanottoajan alla olevan Vellon tarjoaman varauskalenteripalvelun kautta. Varattuasi tapaamisajan saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä myöhemmin tapaamiseen liittyvää tietoa ja etäyhteyden edellyttämän Teams-linkin. (Jos ajanvarauskalenterin upotuksessa on tässä jokin häiriö, voit tehdä varauksen osoitteessa https://vello.fi/salixtus-oy/

Kolmen vartin mittaisen tapaamisen hinta on 30 euroa.

Tapaamiset järjestetään ensisijaisesti etäyhteyttä käyttämällä. Tapaaminen on mahdollista pitää esimerkiksi ulkoilun merkeissä lähinnä Hyvinkäällä, ja mukaan voidaan ottaa Sara, ihmisrakas, pitkäkarvainen collie. Pääsen myös liikkumaan Hyvinkään lähiseuduille. Tällaisissa tapauksissa vastaanottohinnan lisäksi tulee matkakustannukset autolla kuljettaessa.