Hyvinvointi

Salixtus Oy tarjoaa psyykkistä hyvinvointia tukevaa keskusteluapua. Palvelu on muodoltaan lyhytterapiaa, jota antaa Markus Malk. Hän on koulutukseltaan teologian maisteri ja tekniikan tohtori. Parhaillaan hän opiskelee ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa voidaan käsitellä esimerkiksi elämän arjen asioita, joihin liittyy väsymystä, ahdistusta, pelkoa, masennusta tai surua.

Lyhytterapian aloittaminen ei edellytä psykiatrista diagnoosia. Keskustelun aloittamiselle ei kannata asettaa kynnystä. Lyhytterapeuttista työotetta voidaan käyttää myös urheilusuorituksiin liittyvien jännitystilojen käsittelemiseen tulosten parantamiseksi. Lyhytterapeuttista työskentelystä voi olla apua painonhallinnassa.

Vakavien mielenterveyden häiriöiden hoitamiseen ratkaisukeskeinen lyhytterapia ei sovellu. Sellaisten hoitaminen edellyttää kääntymistä terveydenhuollon henkilöstön, kuten lääkärin puoleen.

Voit varata lyhytterapeuttisen etävastaanottoajan alla olevan Vellon tarjoaman varauskalenteripalvelun kautta. Varattuasi tapaamisajan saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä myöhemmin tapaamiseen liittyvää tietoa ja etäyhteyden edellyttämän Teams-linkin. (Jos ajanvarauskalenterin upotuksessa on tässä jokin häiriö, voit tehdä varauksen osoitteessa https://vello.fi/salixtus-oy/

Kolmen vartin mittaiset 10 kerran harjoitusvastaanotot ovat ensimmäisille asiakkaille ilmaiset. Harjoitusasiakkaiden kanssa ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa opiskeleva harjoittelee koulutuksessa opittavia asioita.

Tapaamiset järjestetään ensisijaisesti etäyhteyttä käyttämällä. Terapiatapaamisissa voidaan käyttää luovasti erilaisia keinoja. Tapaaminen on mahdollista pitää esimerkiksi ulkoilun merkeissä lähinnä Hyvinkäällä, ja mukaan voidaan ottaa Markuksen koira. Sara on ihmisrakas, pitkäkarvainen collie.

Sara on viisivuotias, ystävällinen ja rauhallinen pitkäkarvainen collie.